Bestil Kagemand og -kone

Kagemanden er en hyggelig og festlig måde kageanretning, der er meget populær blandt børn og barnlige sjæle. En Kagemand findes ofte på de danske fødselsdagsborde, men en kagemand kan bruges til mange andre anledninger end blot fødselsdage, den kan komme til sin ret ved enhver glad fejring, alt fra konfirmationer over studenterfester til arbejdsjubilæer. SuperBrugsen tilbyder kagemænd af forskellige kagetyper, alle med flot udskåret og pyntet med slik.

Kagemanden – Hyggelig ved enhver lejlighed

En lækker kagemand kan hæve stemningen til de fleste festlige begivenheder, det er en festlig og sjov kageform som sætter lidt mere kulør på festen. Således kan den også tilpasses, så den passer ind i forskellige sammenhænge. Kagemandens kan bestilles i forskellige størrelser, således, at du ikke ender i den situation, at du løber tør for kagemand, førend, at alle har fået.

Varianter af kagemanden

Rundt om i Danmark kan du finde et væld forskellige kagemandstyper. Kagemænd findes som boller, vandbakkelser, wienerbrød brunsviger, studenterbrød, chokoladekage mm. SuperBrugsens bager tilbyder også forskellige kager som kagemandens fundament. I din lokale SuperBrugsens bagerafdeling kan du ofte vælge imellem disse forskellige typer.

  • Kagemand af wienerbrød
  • Kagemand af hindbærsnitte
  • Kagemand af chokoladekage
  • Kagemand af brunsviger

Bestil kagemanden i SuperBrugsen

I udvalgte SuperBrugsen butikker har du mulighed for at forudbestille din kagemand online. Det drejer sig om følgende butikker:

Liste opdateret pr. 10/03/2022

Findes din SuperBrugsen ikke på listen? Så kontakt din lokale SuperBrugsen for flere informationer om bestilling af kagemanden. Bemærk venligst at visse butikker kræver, at bestillingen foretages et par dage før afhentning, så vi kan nå at bage den. Du kan finde kontaktinformationer om din lokale butik ved at klikke her.

FAQ om kagemænd

Hvad koster en kagemand?

En af SuperBrugsens kagemænd koster 150 kr. og opefter. Vi gør opmærksom på, at prisen kan variere fra butik til butik. Kontakt derfor venligst din lokale SuperBrugsen bagerafdeling for prisen. Find kontaktinformation lige her.

Hvor bestiller jeg en SuperBrugsen kagemand?

Du kan nemt og hurtigt bestille en kagemand i din lokale SuperBrugsens bagerafdeling. I enkelte butikker kan du endda bestille kagemanden online. Klik her for at se om du kan bestille kagemanden online i din lokale butik.

Hvornår bruges kagemænd?

En kagemand betragtes primært som en kage til fødselsdage, men kagemanden kan sagtens benytte til andre festlige lejligheder. Uanset om det gælder en konfirmation, en studenterfest, et arbejdsjubilæum, barnedåb eller noget femte.