Kager fra bageren

Mandagskage, onsdagskage, torsdagskage og så videre – mulighederne og undskyldningerne er mange, når det kommer til kage. Kage er altid en god idé både til hverdag og fest, på arbejde, hos vennerne eller på køreturen. Kager kommer i alverdens former, farver, smage og størrelser, hvorfor der altid er en god anledning til at spise en lækker kage fra bageren. I SuperBrugsen finder du altid et væld af lækre kager, der både passer til den akutte søde tand og weekendens fejringer.

Gode kager for enhver smag

I BrødCooperativet i SuperBrugsen finder du et stort udvalg af dejlige kager, der får selv den sundeste person til at få lyst til det søde. Alle vores kager smager af ren selvforkælelse, og du vil ikke fortryde at smage på en af vores mange forskellige kager. Hos BrødCooperativet får du godt håndværk og lækker smag til gode priser. Hos os finder du alt fra jordbærtærter, othello-lagkager, romkugler/trøfler, hindbærsnitter og meget mere. Vores kager egner sig både til små hyggestunder og til de festlige anledninger – og uanset om du skal bruge en stor lagkage, en lille napoleonshat eller en kagemand til fødselsdagen, finder du det hos os.

Kager med frugt, kokos og nødder – vi har det hele

Uanset om du er mest til kager med jordbær, hindbær, brombær, kokos eller nødder, finder du det hele hos bageren i din lokale SuperBrugsen. Vores hylder bugner altid af alle de kager du kender og elsker, og mere til. Du finder desuden et stort udvalg af wienerbrød, som gør sig særligt godt til kaffen.

Hent nemme kager i SuperBrugsen

De nemmeste kager finder du i SuperBrugsen, da du ikke behøver at røre en finger selv. Det eneste du skal gøre, er at hente de lækre kager, som du skal bruge – uanset om det er en lagkage, kagemand eller noget tredje. Hvis du dog alligevel gerne vil prøve kræfter med en kageopskrift kan du altid være sikker på at finde alt du skal bruge i SuperBrugsen. Du kan også læse mere om kager til børn her.

Besøg din lokale SuperBrugsen for at se det store udvalg af lækre kager. Find din nærmeste butik her. Du kan også altid holde øje med tilbudsavisen for lækre tilbud på tilbehør til din kagebagning. Se tilbudsavisen her.

FAQ om kager

Hvor mange kager skal man bruge til Sønderjysk Kaffebord?

Et Sønderjysk Kaffebord består af 21 forskellige kager, hvori det er hhv. syv tørre, syv bløde og syv hårde kager. Dertil hører sig kaffe.

Hvilke typer af kager findes der?

Der findes mange forskellige typer af kager. I SuperBrugsen kan du fx både finde bløde kager, tørre kager og hårde kager. Vi har alle klassikerne som fx othello-lagkage, hindbærsnitter og træstammer."

Er wienerbrød en kage?

Ja, wienerbrød er en unik dansk kagetype, der er lavet på en speciel dej.