Änglamarks kolonialvarer

Änglamark udvider hele tiden sit sortiment og du finder nu over 1.200 forskellige produkter. I vores kolonial-kategori finder du blandt andet ris og pasta, men også alternativer til disse. Læs mere om et udpluk af produkterne nedenfor.

Änglamark Kikærter

Kikærter hører til kategorien bælgfrugterne og kan fås både tørrede eller på brik. De har en nøddeagtig smag og en fast konsistens og bruges oftest til hummus, falafel og salater. Husk at tørrede kikærter skal sættes i blød i vand 10-12 timer inden brug.

Änglamark Bulgur

Bulgur har sin oprindelse i Mellemøstens madtraditioner. Det er fremstillet af hele hvedekerner, som dampes, tørres og knækkes. Bulgur kan bruges i salater eller som tilbehør til f.eks. stegt kylling.

Änglamark Perlespelt

Perlespelt er polerede speltkerner – det betyder, at den yderste grove skal er delvist fjernet. Perlespelt er derfor ikke et fuldkornsprodukt, men har alligevel et højt indhold af kostfibre. Perlespelt kan anvendes på samme måde som f.eks. ris.

Änglamark Quinoa

Quinoa har oprindelse i Andesbjergene i Sydamerika, hvor den har været dyrket i over 4.000 meter højde i mange tusinde år. Quinoa frøene har et højt indhold af protein og fibre og findes i flere varianter; hvid, rød og sort, og indeholder desuden ikke gluten.