Solcreme fra Änglamark

Miljømærket og allergivenlig solcreme til børn og voksne

Det er dejligt at være ude, når solen skinner. Efter en lang vinter er det dog vigtigt at beskytte sig mod solens skadelige stråler. Änglamark har udviklet en solcreme serie velegnet til både børn og voksne. Alle vores solcremer er vandfaste, uden parfume, farve og stoffer, der mistænkes for at være allergifremkaldende og findes i faktor 15, 30 og 50. Vores serie er derfor også velegnet til din baby - solcremerne giver god beskyttelse til sart baby- og barnehud.

En solcreme til enhver lejlighed!

Änglamarks solcremeserie finder du solcreme i faktor 15, 30 og op til 50, og hele serien beskytter mod både UVA- og UVB-solstråler. Serien indeholder både lotion til kroppen, spray til den hurtige påsmøring, stick til de udsatte steder, aftersun til efterbehandling og Änglamark sun face cream faktor 30 og faktor 50 til ansigtet.

Den helt nye hair & scalp solspray beskytter både hår og den sarte hud i hovedbunden. Den er utrolig nem at påføre og trænger hurtigt ind.

Og endelig den nye aftersun på spray, som gør det nemt at pleje og lindre hud, der har fået lidt for meget af solens stråler.

Helt uden parfume og overflødig kemi

Änglamarks serie af solcremer indeholder ingen overflødig kemi og er helt uden parfume og farvestoffer. De er alle mærket med både Svanemærket og Den Blå Krans fra Asthma Allergy Nordic. Det er bevis på, at ingen af vores solcremeprodukter indeholder stoffer, der er på EUs liste over mistænkte, hormonforstyrrede stoffer.
Alle solcremerne er vandfaste, men vi anbefaler dog stadig, at du smører dig flere gange i løbet af dagen, især efter du har badet.
Änglamark solcremer er lette at smøre ud, trænger hurtigt ind og tilfører huden fugtighed.

Og har du brug for ekstra fugt efter en dag i solen, har vi to slags aftersun lotion i Änglamarks solcreme serie.

Solcreme til barn og baby

De helt små er ekstra udsatte for solens skadelige stråler. Samtidig er børn og babyer ekstra følsomme over for kemiske stoffer og det er derfor ekstra vigtigt at bruge den rette solcreme til beskyttelse af deres hud.

Vi har udviklet en ny solspray med faktor 50 til børnene. Den er nem og hurtig at smøre på de små uden at fedte.