Køb din elcykel i Coop

Elcykel er for alle

Hvis du ønsker at inkorporere mere motion i din hverdag, så er en elcykel en god løsning – og ikke mindst en god motivation. Elcyklen gør nemlig lange ture, dårligt vejr og og modvind langt mere overkommelig. Så er det ingen sag at sætte sig op på elcyklen og træde i pedalerne.

Mange tror, at man ikke får motion på en elcykel, men der tager de fejl. På en elcykel bestemmer du selv intensiteten og dermed også hvor meget, du selv yder. Du kan derfor sagtens få motion, når du cykler på en elcykel. Du får bare også lidt hjælp af motoren, når du ønsker det.

En god elcykel er på sigt også en økonomisk fordel. Så kan du i mange tilfælde lade bilen, bussen eller toget stå. Elcyklen gør det nemlig nemt og attraktivt for dig at vælge de to hjul. Også selvom vejret måske ikke er med dig.

Hvilken type elcykel skal jeg vælge?

Det er ikke helt ligegyldigt hvilken elcykel, du vælger. Der findes flere af slagsen, der opfylder forskellige behov. 
På den klassiske elcykel sidder du i en behagelig, oprejst stilling. Den er god til byen og til korte og mellemlange ture. Citybiken er den mere sporty elcykel, hvor du sidder i en foroverbøjet stilling. Den er god til længere distancer. 
Mountainbike elcyklen er, som du kender den. Bare med el. Den er god til skovens terræn. El-ladcyklen er til dig, der har brug for et godt alternativ til bilen. Den er god til at transportere børnene til og fra institution. Særligt hvis I bor i byen, er el-ladcyklen et uundværligt værktøj i den travle hverdag.

Se vores store udvalg af elcykler og tilbehør

Er du på udkig efter en elcykel i særlig god kvalitet, anbefaler vi dig, at du tager et smut forbi din lokale Kvickly. Her kan du være sikker på, at du finder kvalitetssikre elcykler, der giver dig medvind på cykelstien. Du kan også tage et kig på Coop.dk Shopping, hvor vi har gjort os umage med at præsentere et stort udvalg af gode elcykler for dig. I både Kvickly og på Coop.dk Shopping finder du også alt det tilbehør, du har brug for at tage med dig på farten. Vi har både cykelhjelme, ringeklokker, cykellygter og mange andre accessories til cykelturen, der sender dig trygt og sikkert afsted.

Ofte stillede spørgsmål om elcykler

Hvorfor vælge en elcykel?

Der er mange gode grunde til at du skal vælge en elcykel. Du kan f.eks. komme hurtigt fra A til B, transportformen er både miljøvenligt og fleksibel i forhold til andre transportformer. Det kan også være mere komfortabelt at benytte en el-cykel i forhold til en almindelig cykel.

Hvilken elcykel skal du vælge?

Der findes mange forskellige typer af elcykler. Det vigtigste for dig er at prisen, designet og funktioner matcher dine behov. 

Hvor langt kan en elcykel køre?

En elcykel kan køre mellem 40 og 50 km. pr. opladning. Dermed er en elcykel et godt alternativt til bussen eller bilen – specielt i storbyerne.

Hvor meget hjælper en elcykel?

En elcykel hjælper dig rigtigt meget. Specielt hvis du kræver en eller anden form for mindre assistance når du skal bevæge dig rundt på cyklen, så er elcyklen en god ide.

Hvor hurtigt kan en elcykel køre?

En elcykel kan køre helt op til 45 km/t afhængig af modellen og batteriet på cyklen. Mange almindelige elcykler kan dog kun køre 25 km/t.