Champagnebrunch, mimosa, brunchbord med lækre morgenmads- og frokostretter. Kært barn har mange navne. Hvem er ikke vild med en lækker champagnebrunch, der består af lækre små retter eller forretter samt champagne og lækre juicer.

Skal du holde champagnebrunch, og har du brug for lidt inspiration til menuen? Her på siden finder du gode ideer til, hvad du kan servere til din champagnebrunch.

Champagnebrunch menu

Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til menuen til din champagnebrunch. Her kan du hente inspiration til menuen, hvor du både finder klassiske retter som cremet røræg, grød, boller, brød og retter, som har lidt ekstra krydderi i, som mexicanske morgenæg, friske asparges rullet med bacon, små marcipancroissanter og meget mere. Hent inspiration til både de søde, saltede og krydrede retter lige her.

Æg i mange smage og former

Små lækre anretninger

Grød og yoghurt

Til den søde tand

Boller og brød

Boller og brød er perfekt til en lækker brunch, hvor du kan servere en masse forskellige pålæg som ost, kryddersmør og forskellige spegepølser.

 

Champagne, Cava og lækre drikkevarer til ganen

Champagne og Cava er helt ideelt til en champagnebrunch, men hvis der skal være lidt at vælge imellem, så kan du prøve med forskellige drikkevarer på bordet. Du kan prøve dig frem med forskellige juicer, smoothies og bowls med og uden alkohol - og glem ikke kaffe og te til din champagnebrunch.

Find alt til en champagnebrunch i din lokale SuperBrugsen

Er du ved at arrangere en champagnebrunch, og dermed handle ind til maden eller den rette champagne? Så kig forbi din lokale SuperBrugsen i dag. Du finder åbningstiderne.

Du kan også finde de gode tilbud på alt fra frugt og grønt til rugbrød og champagne i vores tilbudsavis. Tilbudsavisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris – og gode tilbud lige nu.

FAQ om god rødvin

Hvad er en champagnebrunch?
En champagnebrunch er en overdådig og hyggelig brunch med dine venner, veninder eller familien. Denne type af brunch består primært af det sædvanlige brunchbord, mimosa og champagne.

Hvad kan man servere til en champagnebrunch?
Til en champagnebrunch kan du servere alle de klassiske brunch- og frokostretter. Det kan f.eks. være røræg, små tærter, bagt brød, yoghurt/skyr med müsli, croissanter. Kun fantasien sætter grænser.

Hvilke drikkevarer kan man have til en champagnebrunch?
Champagne og Cava er helt oplagt til en champagnebrunch. Hvis du overvejer ikke-alkoholiske drikke, så er forskellige juicer, smoothies og bowls oplagte.