Champagnebrunch, mimosa, brunchbord med lækre morgenmads- og frokostretter. Kært barn har mange navne. Hvem er ikke vild med en lækker champagnebrunch, der består af lækre små retter eller forretter samt champagne og lækre juicer.

Skal du holde champagnebrunch, og har du brug for lidt inspiration til menuen? Her på siden finder du gode ideer til, hvad du kan servere til din champagnebrunch.

Champagnebrunch menu

Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til menuen til din champagnebrunch. Her kan du hente inspiration til menuen, hvor du både finder klassiske retter som cremet røræg, grød, boller, brød og retter, som har lidt ekstra krydderi i, som mexicanske morgenæg, friske asparges rullet med bacon, små marcipancroissanter og meget mere. Hent inspiration til både de søde, saltede og krydrede retter lige her.

Æg i mange smage og former

Små lækre anretninger

Grød og yoghurt

Til den søde tand

Boller og brød

Boller og brød er perfekt til en lækker brunch, hvor du kan servere en masse forskellige pålæg som ost, kryddersmør og forskellige spegepølser.

 

Champagne, Cava og lækre drikkevarer til ganen

Champagne og Cava er helt ideelt til en champagnebrunch, men hvis der skal være lidt at vælge imellem, så kan du prøve med forskellige drikkevarer på bordet. Du kan prøve dig frem med forskellige juicer, smoothies og bowls med og uden alkohol - og glem ikke kaffe og te til din champagnebrunch.

Åbningstider i din lokale SuperBrugsen

Er du ved at arrangere champagnebrunch, og skal du til at handle ind til maden? Så gå på opdagelse i SuperBrugsens tilbudsavis, hvor du hver uge finder gode tilbud. Find også åbningstider i din lokale SuperBrugsen.