Vi kender det alle. Du skal bruge ét bestemt krydderi til madretten, og oftest er det ikke meget af det krydderi, som du skal bruge. Derfor gemmer der sig ofte poser og forskellige bøtter med alverdens forskellige krydderier bagest i skabet, i skuffen eller hylden.

Det kan hurtigt blive uoverskueligt, og det er det i mange tilfælde, når du til sidst har fyldt skabet helt op med krydderier, som du ikke kan finde rundt i. Her på siden får du et par råd til, hvordan du kan organisere din krydderiopbevaring, og hvordan du får orden på din opbevaring af alle dine krydderier.

Opbevaring af krydderier - sådan organiserer du dine krydderier

Glasbeholdere, dåser eller små kasser kan hjælpe dig mod et mere organiseret overblik over alle dine krydderier.

Har du en hylde, hvor alle dine krydderier kan stå, er det et oplagt valg. Det kan være flotte glasbeholdere og dåser - så pynter det også i køkkenet.

Vil du gerne gemme krydderier lidt væk, så betyder udseendet på beholdere ikke det store. Du kan komme dine krydderier i små bøtter eller kasser og i en skuffe, hvor du kan sætte tydelige mærkater på, så du hurtigt kan finde præcis det krydderi frem, som du skal bruge til enten forret, hovedret og dessert.

Godt tip: Fordel dine krydderier i alfabetisk rækkefølge – det gør det nemmere, når du skal lede efter dem.

Vælg opbevaring af krydderier efter smag

Vil du helst gerne have et minimalistisk udtryk på køkkenbordet, og synes du hurtigt det roder, når der står for mange ting fremme? Alle dine krydderier behøver ikke nødvendigvis at stå på køkkenbordet.

De nødvendige krydderier, altså dem du bruger mest, kan stå fremme, og de andre kan stilles på en bestemt hylde i skabet eller et sted, hvor man hurtigt kan få fat i dem, uden det hele ser for rodet ud. Her er det helt ideelt at opbevare dine krydderier i en skuffe.

Åbningstider i din lokale SuperBrugsen

Mangler du krydderier til maden? I SuperBrugsen finder du gode tilbud i vores tilbudsavis. Gå på opdagelse og find gode varer i SuperBrugsens tilbudsavis. Tilbudsavisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris – og gode tilbud lige nu. Find også åbningstider I din lokale SuperBrugsen.