Logo

Vi vil gerne støtte dit projekt

SuperBrugsen tror på det nære og lokale

SuperBrugsen har mere end 220 butikker i Danmark, og hver eneste af dem spiller en vigtig rolle i det lokalsamfund, de er en del af. Ganske enkelt fordi vi i SuperBrugsen tror på styrken i sammenholdet og fællesskabet, og fordi vi gerne vil engagere os i den hverdag, der foregår lige udenfor vores dør.

Hvert år støtter vi mere end 1.000 lokale projekter med initiativet, SuperBrugsen Støtter Lokalt. Initiativet går ud på, at hver butik hvert kvartal donerer penge til en række lokale projekter, foreninger eller klubber, der mangler penge til at realisere gode idéer, der giver værdi til lokalsamfundet. Det er kunderne i den enkelte butik, der bestemmer, hvordan pengene bliver fordelt. Bare tag en donationsmønt ved kassen når du har handlet og smid den i standeren ud fra den af de tre organisationer du mener fortjener støtten.

Har du også et spændende projekt?

Har du et projekt, en forening eller et godt formål, du synes fortjener økonomisk støtte, så hent et ansøgningsskemaet i din lokale SuperBrugsen. Du får direkte besked, hvis det er dit projekt, der bliver udvalgt.

Her kan du læse om et par af de formål vi har støttet og hvad det har betydet.

Himmelev-Veddelev Gymnastikforening

Med over 800 medlemmer og mere end 85 år i ribber, ringe og trampoliner er Himmelev-Veddelev Gymnastikforening dybt forankret i Roskilde. De har et godt samarbejde med handelslivet og blev også udvalgt til at få støtte i SuperBrugsens Støtter Lokalt initiativ, hvor de fik i alt 10.733 kr. Pengene gik til en 25 meter lang tilløbsmåtte, så gymnasterne har et godt løbeunderlag og kan undgå skader.

”Jeg synes, det er smukt, at SuperBrugsen involverer sig og støtter både små og store foreninger i lokalmiljøet. Det er et kæmpe skulderklap, at de anerkender det, vi gør og står for. Fællesskabet i HVG bliver også styrket, for pigerne er stolte, og det giver dem endnu mere motivation. Og så er det jo sjovt at høre pigerne snakke om, hvor mange donationsmønter de har lagt i standeren i butikken. Det kan man da kalde sammenhold og engagement”.
Jack Mechlenborg, formand for HVG og ildsjæl i Roskilde.

Trekroner BMX

Lars Clasen er én af initiativtagerne og drivkræfterne bag Trekroner BMX, der har udfordret og begejstret unge BMX kørere siden 2011. Klubben blev en realitet med støttemidler fra Roskilde kommune, den lokale idrætsforening og hårdt arbejde. I foråret blev Trekroner BMX udvalgt som projekt i SuperBrugsens Støtter Lokalt initiativ. Det resulterede i en donation på 9.367 kr. – eller 2 cykler, 3 hjelme, 2 sæt handsker, 2 sæt knæbeskyttere og en cykelpumpe.

”Der er stor pionerånd i Trekroner, og derfor er det fedt, at SuperBrugsen involverer sig i lokalsamfundet og støtter de forskellige fællesskaber, der blomstrer op i området. Med de ca. 9.000 kr. vi har fået i støtte, kan vi få flere børn og unge ud på cyklerne, og det betyder rigtig meget for vores sammenhold i klubben. Det kan være dyrt at komme igang, hvis man skal have alt udstyret fra start. Nu kan alle være med, fordi ventetiden på lånecyklerne er blevet minimal”.
Lars Clasen, initiativtagerne til Trekroner BMX.

Find butik
Tilbudsavis