Hindbær smager fantastisk og er en af sommerens største favoritbær, der kan bruges til alt fra salater, kager, tærter, marmelade osv. Hindbær er især en favorit som tilbehør til isdesserter, hvor den gerne ses i kombination med en frisk lakridsis eller lækker vaniljeis, hvor smagen af de friske bær kommer perfekt til udtryk.

Det er især i sommermånederne, hvor de søde hindbær kommer til sin ret. Sæsonen for de danske hindbær, starter som ofte i juni og kan plukkes helt frem til oktober, der gør hindbærret perfekt til sommerdesserterne.

Hvad kan man bruge hindbær til?

Friske hindbær har en fantastisk smag, der kan bruges i flere forskellige retter. Prøv eksempelvis at lave en klassisk hindbærtærte, en frisk hindbærcheesecake eller en hindbærsmoothie.

Gode grunde til at spise hindbær?

Ikke nok med at hindbærrets smag er friskt og lækkert, så indeholder bærret også adskillige fibre og antioxidanter.

Hindbær er fyldt med både B- og C-vitamin, jern, folsyre, riboflavin, B3 Vitamin, kobber, kalium og magnesium. Alt i alt et lille mirakelbær, der er fyldt med sundhed og god smag.

Vi har her samlet 3 gode grunde til at spise flere hindbær

  1. Hindbær er rige på mangan og fibre. Mangan er med til at øge dit stofskifte, der dermed har indvirkning på din evne til at nedbryde fedt. Fibre er med til at nedsætte din fordøjelsesproces, så du vil føle dig mæt i længere tid.
  2. Hindbær er med til at bekæmpe rynker – både indefra og udefra. Ikke nok med at du kan spise hindbærrene, så kan du også lave en ansigtsmaske af det. Du skal blot blande havregryn, honning, yoghurt og hindbær sammen og herefter komme det i ansigtet. Lad det sidde i 15-20 minutter og skyl efter.
  3. Hindbær er en naturlig og rig kilde på C-vitamin og har fantastiske immunboostende egenskaber. Disse antioxidanter hjælper bl.a. med at styrke kroppen indefra.

Hvis du har fået lyst til friske og lækre hindbær, så hold øje med vores tilbudsavis hvor du kan finde skønne tilbud fra SB grønthandleren.