Ordentlige herrecykler til en god pris

I Kvicklys butikker finder du et bredt udvalg af billige kvalitetsherrecykler med udstyret i orden.
Fælles for udvalget af herrecyklerne er, at de er godkendt af EN-standarder og har gennemgået en lang række test. Så du kan altid føle dig sikker på, at kvaliteten er i orden, når du køber din herrecykel i Kvickly – også når det er en billig herrecykel.

Kvalitetscykler som kan holde til vind og vejr

Cyklerne i Kvickly er designet til danske forhold og fremstillet til at kunne holde til både hverdagens knubs og det danske klima. Alle vores cykler til herrer er, som vores andre cykler, produceret med kvalitetskomponenter. Du kan derfor være sikker på, at du i Kvickly får en cykel af særlig god kvalitet, som kan holde til selv den vildeste tur i mudderet i skoven. God fornøjelse!  

En god cykel som opfylder dine behov

Uanset om det er en hverdagscykel med 7 Shimano Nexus-gear eller en mere avanceret herreracer med 24 Shimano Tourney-gear, får du en rigtig god herrecykel i Kvickly. Vi har cykler til den garvede rytter med mange kilometer i hjulene, men vi også cykler til dig, der bare nyder en stille cykeltur og frisk vind i ansigtet i ny og næ. Få mere inspiration til en god cykel i din nærmeste Kvickly eller tag et spændende kig på Coop.dk