meyers-mel-topbillede.jpg
meyers-mel-topbillede.jpg
broedblanding_hvedeboller.png

Meyers hvedebolleblanding giver et rigtigt luksusbrød, udelukkende på sigtet hvedemel ... altså uden noget fuldkornsmel.

Det giver et brød med en meget luftig krumme, og selvom der sidder meget smag i fuldkornsmelet, får du alligevel her en god, karakteristisk smag fra surdejen i blandingen.

rugmel.png

Meyers økologiske rugmel er malet på stenkværn. Intet er sigtet fra. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele, kim og klid.

Meyers rugmel er perfekt til et godt rugbrød eller som smags- og strukturgiver til et lysere og lettere brød.

broedblanding_oeland.png

Meyers ølandsbrødsblanding er såre simpel og består af stenformalet fuldkornsølandshvedemel, hvedemel, tørsurdej og salt.

Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand – og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød.

purpur.png

Meyers økologiske purpurhvedemel er malet på stenkværn. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele – intet er sigtet fra.

Du kan bage saftige fuldkornsbrød af dette mel. Denne type brød, der også kaldes grahamsbrød, skal bages i form. Purpurhvede er en hvedesort med stor aroma, fremragende bageegenskaber.

broedblanding_rugbroed.png

Denne rugbrødsblanding tager udgangspunkt i Meyers stenformalede fuldkornsrugmel og består desuden af knækkede rugkerner, tørsurdej og salt.

Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand – og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få et rigtigt godt brød.

oelandshvedemel.png

Meyers økologiske ølandshvedemel er malet én gang på stenkværn og specialsigtet. Den skånsomme behandling bevarer næsten al kimen fra hvedekernerne samt en del af det fine klid.

Denne type mel giver et lidt mørkere brød med gods i, og hvor ølandshvedens fine smag rigtigt kommer til sin ret.

meyers-mel-bogbillede.jpg
meyers-mel-bogbillede.jpg

Køb Meyers mel og brødblandinger i din lokale SuperBrugsen

Hos SuperBrugsen finder du et stort udvalg af Meyers mel og brødbladninger. Mel-produkterne kommer udelukkende fra økologiske korn dyrket i Norden. Der er heller ikke tilsat ascorbinsyre, og stenkværn benyttes til at male melet. Det bevarer næringsstofferne, kornets sødme og giver ekstra smag til bagværket.

Find din nærmeste SuperBrugsen lige her. For mel og andre bage-relaterede produkter kan du tage et kig på ugens avis. Avisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris –og gode tilbud lige nu.

FAQ om Meyers mel 


Hvad er Meyers mel?
Meyers mel er udviklet af den danske kok og kogebogsforfatter, Claus Meyer. Melprodukterne er økologiske og består af malet nordiske korn – primært fra Danmark. Kornene, som bliver malet, bliver ligeledes dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.

Er Meyers melprodukterne økologiske?
Meyers mel er dyrket på økologiske korn fra Norden, primært fra Danmark.

Hvor kan man købe Meyers mel?
Du kan købe Meyers mel i din lokale SuperBrugsen. Klik her for at finde din lokale butik og dens åbningstider.