Om SuperBrugsen

SuperBrugsen er butikken, hvor du finder den gode smag og den bedste kvalitet til både hverdagen, weekenden og særlige lejligheder.

Vi forener gode varer med stærke priser, så alle kan få mere ud af madbudgettet.

Du får Discountmatch på dét, du køber mest af, og vores bager, grøntafdeling og slagter, er klar med løsninger, når det både skal være nemt og godt.

Når vi siger ”En bid bedre. Hver dag”, så er det både en ambition og et løfte.
For hver dag arbejder vi for at gøre det hele en bid nemmere, grønnere og bedre for dig.

SuperBrugsen
En bid bedre. Hver dag

'En bid bedre. Hver dag' er både en ambition og et løfte.

En ambition om, at vi vil gøre det nemmere at få mere ud af madbudgettet. Og et løfte om, at vi hver dag vil lytte til vores kunder, medlemmer og kollegaer for at blive ved med at udvikle os.

Når vi siger 'En bid bedre. Hver dag' er der særligt fem områder, vi har stort fokus på. Læs mere om dem her:

En bid bedre til Prisen. Hver dag

I SuperBrugsen forener vi god mad med ordentlige varer til gode priser, så du får mere ud af madbudgettet.

STÆRKE PRISER. HVER DAG
Vi har uge for uge masser af stærke priser, så du trygt kan handle alt hos os.

DISCOUNTMATCH PÅ 500 VARER. HVER DAG
Med fokus på de varer, du køber mest af. Læs mere her.

STÆRKE MEDLEMSPRISER. HVER DAG
Alle får gode priser. Som medlem er der ekstra tilbud og særlige medlemsfordele. Læs mere her.

En bid mere kvalitet. Hver dag

Mad skal smage og gøre godt. Både når det skal være hurtigt i hverdagen og lækkert til weekenden.

BEDRE SMAG. HVER DAG
I SuperBrugsen finder du vores delikatesse med alt til gode og smagfulde måltider. Både til en travl hverdag og til weekendens selvforkælelse og gæstemiddage.

FRISKBAGT BAGERBRØD. HVER DAG
Vores testvindende bagerafdeling BrødCooperativet finder du også i de fleste SuperBrugsen-butikker. Her er friskbagt bagerbrød fra ovnen, frisksmurte sandwich, lækre mellemmåltider og lidt til den søde tand.

FRISK FRUGT OG GRØNT. HVER DAG
Vores butikker har et stort udvalg af dansk, sæsonaktuel og økologisk frugt og grønt, der giver masser af inspiration til grønnere måltider.

En bid nemmere. Hver dag

Vi vil gøre det nemmere i hverdagen - så du kun behøver at handle ét sted.

ENKLE MÅLTIDER. HVER DAG
Vi giver den travle hverdag en hånd: Vores grøntafdeling frister med skyllet og skåret grønt, som er klar til brug. Og vores delikatesse har et stort sortimentet med fokus på vegetariske retter, grønt, bælgfrugter, fisk og kylling.

NEMT GENNEM BUTIKKEN. HVER DAG
I din nye SuperBrugsen har vi samlet ordentlige varer og gode priser under samme tag, så du nemt kan købe ind til alle ugens dage. Vi har flere selvbetjeningskasser, og med Coop appen kan du scanne dine varer undervejs. Nemmere bliver det ikke.

En bid bedre for dig. Hver dag

Grønnere måltider. Hver dag
Vi vil gøre det nemmere, også for kommende generationer, at bygge måltider op om det grønne. Derfor er vores frugt og grøntafdeling fyldt med inspiration, sæson og smag.

Mindre uønsket kemi. Hver dag
Vi har et klart mål om at undgå uønsket kemi i vores varer. Fx har vi forbud mod PFAS i bl.a. kosmetik, personlig pleje og tekstiler.

Mere allergivenlig. Hver dag
Vores egen Änglamark-vareserie er et godt eksempel på, hvordan vi hos Coop ønsker at gøre det nemt for vores kunder at vælge produkter, som er Svanemærket, Astma- og allergimærket eller økologiske.

En bid mere omtanke. Hver dag

MINDRE PLAST. HVER DAG
Vi arbejder aktivt med at minimere plast i butikken, og derfor har vi bl.a. i frugt og grøntafdelingen udskiftet plastposer med papirsposer

MINDRE MADSPILD. HVER DAG
Lad os sammen minimere madspild! Vi er klar med tips og opskrifter, og i Red maden køleren, kan du gøre et godt køb og måske prøve nogle produkter, du ikke ellers havde puttet i kurven.

MERE SKOV. HVER DAG
Vi planter træer i Danmark, når du panter. Hver gang du donerer 17 kr., planter vi 1 m2 ny skov i Danmark. Coops Folkeskove skal være grønne åndehuller til glæde for fællesskabet. Den første Folkeskov er Storå Skov ved Holstebro, hvor Coop i samarbejde med lokale ildsjæle har plantet flere end 250.000 træer.