Et godt supermarked gør det nemt at vælge vin

SuperBrugsens Vinhandel

- Maden er kun halvdelen af et godt måltid

Vi har gjort det nemt at vælge vin, hvis du ved, hvad du skal ha’ at spise. Alle vinene er forsynet med et simpelt kort, der fortæller, hvad de er gode til. Klik dig videre og få en guide til, hvordan du du får den bedste smag frem i både mad og vin.

Hele Danmarks vinhandel

SuperBrugsens Vinhandel gør det nemt for dig at finde god kvalitetsvin, uanset hvor i landet du befinder dig. I SuperBrugsens Vinhandel finder du altid gode vine – hvad enten du er til rød-, hvid- eller rosévin.

Vi hjælper dig med at blive vinekspert

Hos SuperBrugsens Vinhandel ved vi godt, at selvom de fleste er glade for at drikke vin, er det langt fra alle, der er vineksperter. Derfor har vi samlet en masse tips fra SuperBrugsens Vinhandel, der gør, at du lettere kan deltage i vinsnakken, næste gang den indtræffer.

Vin hver uge året rundt 

Hold øje med vores avis. Avisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris – og gode tilbud lige nu.

Har du allerede læst ugens avis, så kan du finde den nærmeste SuperBrugsen ved at klikke her.


FAQ om vin i SuperBrugsen


Hvilke vine kan købes i SuperBrugsen?
SuperBrugsens vinhandel har et stort udvalg af forskellige vine fra det mest velkendte vinområder i verden – f.eks. forfriskende rosevin, kold hvidvin og god rødvin til alle slags arrangementer.

Hvad koster vin i SuperBrugsen?
Hos SuperBrugsen hænger kvalitet og prisen sammen. Du finder derfor god kvalitetsvin til gode priser. Om du leder efter en vin til 50 kr., 100 kr eller 200 kr – så har vi det.

Hvor kan jeg finde den nærmeste SuperBrugsen?
Klik her for at finde din nærmeste butik og dens åbningstider.