Morgenpakke i din lokale SuperBrugsen

Start dagen med velsmagende rundstykker og wienerbrød. Hos SuperBrugsen har vi en god pakke med morgenbrød hos udvalgte bagere. Læs mere, og find listen af deltagende bagere her.

Brød 01

Få en god start på morgenen med rundstykker og et stykke til kaffen

Vores morgenmadspakke gør det nemmere for dig at stå klar med morgenmaden til venner og familie. Pakken indeholder rundstykker og wienerbrød. Derefter skal du bare finde ud af, hvilken slags pålæg du ønsker at servere på morgenbordet.

Bemærk: At prisen og muligheden for morgenpakken varierer fra butik til butik. Du bedes derfor tage kontakt til din lokale SuperBrugsen for yderligere information vedr. prisen. Find nærmeste butik ved at klikke her.

Her kan du benytte dig af morgenpakken

Vores morgenpakke med rundstykker og wienerbrød findes i udvalgte SuperBrugsen butikker. Indholdet kan ligeledes variere. Følgende butikker er der mulighed for at bestille online.

(Liste opdateret pr. 10-03-2022)

Findes din lokale SuperBrugsen ikke på listen, så kan du med fordel kontakte den for at høre om muligheden for en god pakke på morgenbrød. Find din lokale butik her.

Brød 02

Find tilbehøret og pålægget til morgenmaden i din lokale SuperBrugsen

Find de gode tilbud til morgenmaden i vores tilbudsavis her eller find åbningstider på din nærmeste SuperBrugsen lige her.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om vores morgentilbud

Hvad indeholder et morgentilbud hos SuperBrugsens bager?

Et morgentilbud hos SuperBrugsen bageren indeholder både rundstykker og wienerbrød, f.eks. kanelsnegle, til en god pris. Indholdet kan dog variere lokalt.

Hvor kan morgentilbuddet købes?

Vores morgentilbud kan pt. købes i udvalgte butikker. Du kan finde en liste ved at klikke her – alternativt er du velkommen til at kontakte din lokale SuperBrugsen. Find kontaktinformationer her.

 Hvad koster et morgentilbud med rundstykker og wienerbrød?

Prisen for et morgentilbud varierer fra butik til butik, dog ligger prisen ofte på 40 kr. og opefter – afhængig af mængde. Du bedes tage kontakt til din lokale SuperBrugsen for flere informationer. Find din lokale butik her.