Rundstykker

­­­­Rundstykker er et populært valg, når der skal vælges brød til morgenbordet. Særligt i weekenderne, hvor der er mere tid til, at familien kan hygge sig med en stille og rolig morgenmad, er det populært at tage en tur forbi bageren og hente diverse morgenbrød, hvor rundstykkerne helt sikkert udgør en vigtig del. Rundstykkerne findes i mange forskellige varianter, men de klassiske må være håndværkeren, der har sorte birkes på toppen, og den spanske, der er et rundt og lyst rundstykke med hvide birkes på toppen.

Friske rundstykker fra bageren

Det skal være nemt at hente rundstykker fra bageren, hvorfor du i BrødCooperativet finder din bager lokalt. Her kan du altid finde sprøde og velsmagende rundstykker, der er bagt med fokus på smag. I BrødCooperativet finder du et stort udvalg af forskellige rundstykker, bl.a.:

  • Almindelige
  • Birkes
  • Grovbirkes
  • Ciabatta
  • Håndværker
  • Salt/Peber
  • Skagenslap
  • Spansk m/u sesam
  • Trekorns

Bag selv rundstykker eller køb dem fra frost

Hvis du ikke har tid til at tage et smut forbi bageren, kan du heldigvis også få fingrene i sprøde rundstykker på andre måder. Du kan prøve kræfter med en lækker opskrift på rundstykker fra Meyers, hvor der bl.a. bruges surdej til at give ekstra smag, samt købe den fra frost i køledisken, hvis det skal være helt nemt og hurtigt.

Bestil rundstykker fra SuperBrugsen

Du kan altid finde friske rundstykker hos din lokale SuperBrugsen, som du kan hente indenfor bagerens åbningstid. Find din nærmeste butik her. Du kan også holde dig opdateret i vores tilbudsavis for at se gode tilbud. Se tilbudsavisen her.

FAQ om rundstykker

Hvad er rundstykker?

Rundstykker er morgenbrød, der er kendetegnet ved dens sprøde skorpe. Derudover findes rundstykker i mange forskellige varianter.

Kan man bestille rundstykker online?

Ja, du kan bestille rundstykker online i udvalgte SuperBrugsen-butikker. Se listen over butikker her.

Hvor stammer rundstykker fra?

Det er uvist præcis, hvor rundstykkerne stammer fra. De menes dog at have vundet indpas i Danmark i 1930’erne, hvor det blev mere populært at spise mere lyst brød.