Mad ud af huset

SuperBrugsen ønsker at gøre hverdagen lettere for vores kunder, og derfor tilbyder vi mad ud af huset. Vores mål er at tilbyde gode madretter til en god og fair pris. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, så uanset om du leder efter smørrebrød, varmt pålæg eller mad der blot skal varmes, så kan du finde det i din lokale SuperBrugsen.

Mad af kvalitet

God mad er med til at gøre hverdagen bedre, og hvis du i en travl hverdag kan blive aflastet uden, at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten, så giver det et større overskud til de sjovere ting. Men udover, at vi ønsker at basere vores mad på gode opskrifter og velvalgte råvarer. Dertil kommer, at SuperBrugsen tilbyder det til en god pris, fordi alle fortjener at have råd til et let kvalitetsmåltid.

Mad ud af huset – udvalg

SuperBrugsen har et stort udvalg af madretter, så uanset om det er det kolde- eller varme bord du er på udkig efter, så tilbyder SuperBrugsen lækre måltider. Vores sortiment består blandt andet af:

  • Pålægskagemand
  • Håndmadder
  • Smørrebrød
  • Pålæg
  • Dagens ret
  • Festmenuer
  • Tapas

Køb mad ud af huset i SuperBrugsen

Står du i en travl hverdag og ønsker et let og lækkert alternativ? Så kan du nemt og til en god pris købe mad ud af huset i SuperBrugsen. Så kig forbi din lokale butik og find lækker mad til en god pris! Du kan finde din lokale SuperBrugsen her. Du er også velkommen til at finde inspirationer i vores avis.

FAQ om SuperBrugsens mad ud af huset

Hvad er SuperBrugsens mad ud af huset?

SuperBrugsens mad ud af huset er vores forsøg på at give vores kunder lette måltider, af gode råvarer til fair priser.

Hvad tilbyder SuperBrugsen i mad ud af huset?

SuperBrugsen tilbyder en bred vifte af madretter, alt fra smørrebrød og pålæg til varme retter og tapas. Du kan i din lokale SuperBrugsen finde hele det lokale udvalg.

Kan jeg bestille festmenu i SuperBrugsen?

Ja, SuperBrugsen tilbyder mulighed for at købe lækre festmenuer af mere eller mindre klassiske udtryk. Du kan købe din næste festmiddag i din lokale SuperBrugsen.