BRØD & RUGBRØD
VORES BRØD
Godt brød tager den tid, det tager. Derfor behandler vi dejen med nænsom hånd og lader vores hvedebrød hæve op til 18 timer. Og så er flere af vores brød, boller og flutes bagt på vores egen, friske surdej, som vi fodrer og plejer hver dag. Det giver nemlig en helt unik smag og dejlig, saftig krumme.
RUGBRØD
Vores rugbrød er bagt på vores egen rugsurdej. Derudover er alt vores rugmel rugkvædemel, der har en helt særlig evne til at give brødet en ekstra saftighed og friskhed. Og så er vi særligt stolte af vores softkernerugbrød, som blev kåret til årets nøglehulsmærkede rugbrød i 2017 – og stadig er vores bedst sælgende brød.
FULD AF KORN
Mange af os vægter fuldkorn højt i kosten – og med god grund.
Derfor finder du altid mindst ét brød på hylden, der lever op til
fuldkornsmærket. Vi tilsætter 5% fuldkorn i vores hvedemel for, at øge andelen i
brødet – uden at ændre på hvedemelets egenskaber. Så får du
samme gode smag som altid.
GLUTENFRI
I udvalgte butikker kan du få glutenfri alternativer til både hvedebrød, rugbrød, boller og et par cookies. Du skal bare spørge din lokale bageransvarlige i butikken – så sørger de for at bestille dem hjem til dig.
ØKOLOGI
Vi arbejder hele tiden på at udvikle økologiske alternativer, så du har endnu flere valgmuligheder.
Og allerede nu kan du, i en række butikker, finde økologiske brød og kager på vores hylder. Du er altid velkommen til at spørge din lokale bageransvarlige i butikken om mulighederne.