voreskod_top.jpg
voreskod_top.jpg

Kød i verdensklasse

Vi stiller altid store krav til det kød, vi sælger. Hos SB Slagteren kan du nemlig få kvalitet i bedste klasse - så får du den bedste smagsoplevelsen. Skulle kødet mod forventning ikke leve op til dine forventninger, så læs om Slagterens garanti her.

Se vores øvrige sortiment hos SB Slagteren i din lokale SuperBrugsen.

premium.jpg

Kødkvæg i særklasse

Premium er kød af kvæg, der har græsset i flok under åben himmel. Kun de bedste udskæringer får lov at modne i små seks uger, til kødet næsten smelter på tungen. Resultatet er mørt oksekød med saft og kraft og en farve, der varsler smagsoplevelser i særklasse.

lammekod.jpg

Den rene, milde smag

Lammekød er et produkt af græs, hø, halm og masser af frisk luft. Kødet har en naturlig mørhed og en rund og karakteristisk mild smag. Lam skal steges med omhu og smager dejligt rosastegt ved moderat varme.

kalvekod.jpg

Kærlighed til kvaliteten

Danske kalve går på frisk halm med ekstra plads og skal som lille have fået råmælk. Købet kan kendes på sin rosa farve, møre knonsistens og den rene, runde smag.

bornholmergrisen.jpg

Friskt, mørt og smagfuldt

Kødet fra BORNHOLMERGRISEN® er mere mørt, fordi det har modnet i 3 dage efter slagtning. Desuden har købet en gode fedtmarmorering hvilket giver mørt og saftigt kød og en ekstra god smag ved tilberedning. BORNHOLMERGRISEN® tilbydes kun i udvalgte SuperBrugsen butikker.