top_frugtoggront.jpg
top_frugtoggront.jpg

Vores grønthandler har alt fra smagfulde sæsonvarer til lokale og økologiske råvarer

SuperBrugsens Grønthandel

I SuperBrugsens Grønthandel skal du ha’ noget ekstra godt. Derfor pakker grønthandleren ugens særligt gode varer i vores nye poser. Vi kalder dem ”Ugens særligt udvalgte”. De er lige til at tage med hjem - og lige til at spise.

SuperBrugsens Grønthandler har et kæmpe ansvar. Det er nemlig grønthandleren, der sikrer, at der er forskel på vores friske frugt og grønt og andres. Det er noget, vi tager særligt alvorligt. Og det kan du både se, smage og mærke.

Grønthandleren gør det sjovere at spise grønt

Din Grønthandler har alt fra smagsfulde sæsonvarer til lokale, økologiske råvarer. Og vi har særlige strenge procedurer for kvalitetssikring fra producent til butik. Så du både kan se, smage og mærke forskel på frisk frugt og grønt fra din Grønthandler. 

SuperBrugsens Grønthandler er én, der er uddannet til at give gode råd, til at inspirere dig og til at gøre det nemmere og sjovere at spise frugt og grønt. Så spørg endelig.

majs.jpg

Hele Danmarks grønthandler

SuperBrugsens Grønthandler gør det nemt for dig at finde frisk frugt og grønt, uanset hvor i landet du bor. Hos SuperBrugsens Grønthandler finder du altid et stort udvalg af frisk frugt og grønt – hvad enten du er ude efter smagfulde sæsonvarer eller lokale, økologiske varer.

Tips og viden om frugt og grøntsager

I SuperBrugsens Grønthandel vil vi gerne inspirere dig til at spise mere frugt og grønt. Derfor har vi samlet en masse nyttig viden og tips og tricks, der forhåbentligt kan inspirere dig til at bruge frugt og grønt på nye, spændende måder.

Frugt og grønt på tilbud

Hvis du vil holde dig opdateret på, hvilke friske sæsonvarer du kan finde i din lokale SuperBrugsen uge for uge er det en god idé at holde øje med vores tilbudsavis.