Vores grønthandler har alt fra smagfulde sæsonvarer til lokale og økologiske råvarer

SuperBrugsens Grønthandel

I SuperBrugsens Grønthandel skal du ha’ noget ekstra godt. Derfor pakker grønthandleren ugens særligt gode varer i vores nye poser. Vi kalder dem ”Ugens særligt udvalgte”. De er lige til at tage med hjem - og lige til at spise.

SuperBrugsens Grønthandler har et kæmpe ansvar. Det er nemlig grønthandleren, der sikrer, at der er forskel på vores friske frugt og grønt og andres. Det er noget, vi tager særligt alvorligt. Og det kan du både se, smage og mærke.

Grønthandleren gør det sjovere at spise grønt

Din Grønthandler har alt fra smagfulde sæsonvarer til lokale, økologiske råvarer. Og vi har særligt strenge procedurer for kvalitetssikring fra producent til butik. Så du både kan se, smage og mærke forskel på frisk frugt og grønt fra din Grønthandler. 

SuperBrugsens Grønthandler er én, der er uddannet til at give gode råd, til at inspirere dig og til at gøre det nemmere og sjovere at spise frugt og grønt. Så spørg endelig.

Hele Danmarks Grønthandler

SuperBrugsens Grønthandler gør det nemt for dig at finde frisk frugt og grønt, uanset hvor i landet du bor. Hos SuperBrugsens Grønthandler finder du altid et stort udvalg af frisk frugt og grønt – hvad enten du er ude efter smagfulde sæsonvarer eller lokale, økologiske varer.

Tips og viden om frugt og grøntsager

I SuperBrugsens Grønthandel vil vi gerne inspirere dig til at spise mere frugt og grønt. Derfor har vi samlet en masse nyttig viden og tips og tricks, der forhåbentligt kan inspirere dig til at bruge frugt og grønt på nye, spændende måder.

Friske sæsonvarer

Hvis du vil holde dig opdateret på, hvilke friske sæsonvarer du kan finde i din lokale SuperBrugsen uge for uge er det en god idé at holde øje med vores avis. Avisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris – og gode tilbud lige nu.

Find SuperBrugsens grønthandler nær dig

Det skal være nemt at finde friske frugter og grøntsager, hvilket vi godt ved hos SuperBrugsen. Derfor kan du altid finde et stort udvalg af grøntsager, frugter, tørrede nødder og meget mere i din lokale SuperBrugsen. Det gælder alt fra sæsonens grøntsager til lokale eller økologiske danske grøntsager.

Find din nærmeste SuperBrugsen lige her. 

FAQ om grønthandler

Hvad er en grønthandler?

En grønthandler er en butik, der sælger friske grøntsager og frugter. Du kan også finde tørrede og saltede varer samt konservesvarer. Supermarkeder har også ofte en grønthandler-afdeling.

Hvilken slags frugt og grønt kan man finde hos en grønthandler?

Der er et stort udvalg af frugter, grøntsager, urter og tørrede nødder hos en grønthandler. Mange har også eksotiske frugter eller lokale grøntsager, som du har mulighed for at købe. 

Er der økologiske grøntsager hos en grønthandler?

Du kan nemt finde økologisk frugt og grøntsager hos en grønthandler. Hos SuperBrugsens Grønthandler kan du finde et stort udvalg af økologiske grøntsager og frugter – også fra dit lokalområde.