Forår

Foråret er over os, og det samme er de mange fester, der gør sig som forårets følgesvend. 
Her på siden giver vi dig al den inspiration, du skal bruge, hvis du i år skal være vært for en af forårets fester. Vi giver dig inspiration til det smukke og veldækkede bord, vi guider dig til at lave fine DIY's, der pynter pænt og så giver vi dig lækre opskrifter, der imponerer hver en gæst.

Lyse farvenuancer på bordet 

Skal du holde konfirmation eller barnedåb? Se her, hvor vi har pyntet et gennemført bord med smukke blomster, vores elegante Nordika-stel, fine vinglas fra Tre Sensi-serien og bestikket sætter prikken over i'et med den mat guld finish. Du finder det hele i din SuperBrugsen. 

Lad mørke farver tage plads

Foretrækker du mørkere farver, kan det også nemt lade sig gøre uden at blive for dystert. Kombinér mørke lys og servietter med lyse blomster og lyst stel, som vi har gjort det her. Vi har igen dækket op med vores minimalistiske Nordika-stel, vinglas fra Tre Sensi-serien og bestikket i den smukke mat guld finish, der matcher de mørke toner på fineste vis. Du finder det hele i din SuperBrugsen. 

Gør barnedåben personlig 

... og ekstra hyggelig med hjemmelavet pynt til festen. Vi guider dig her til at lave det fineste pynt med søde dyr som motiver. På den måde er det nemt for dig at gøre dit barns dåb personlig og helt unik.

Invitér til bryllup med manér

Et smukt bryllup 

Dæk op med manér med vores blå Arovo-serie (så kan du også krydse af ved noget blåt). Stellet har vi sat sammen med levende lys, der giver et rustik udtryk samt smukke blomster, der sætter den romantiske stemning. På bordet har vi lagt vores bestikserie i mat guld. Lad dig inspirere af de mange muligheder for et veldækket bord fuld af personlighed i din lokale SuperBrugsen. 

Sæt den personlige prik over i'et 

Gør jeres bryllupsfest til jeres helt egen af slagsen ved at lave jeres eget skønne bordpynt. Vi guider dig her til nemt at lave smukke bordkort, menuer og invitationer, der selvfølgelig har en fin rød tråd, så alt er gennemført og en æstetisk fryd for øjet.

Pragtfulde desserter 

Desserten er prikken over i'et på en god fest. Det er den, dine gæster altid vil huske. Vi giver dig her vores bedste opskrifter på delikate desserter, der med garanti vil smage dine gæster. Desserterne er også en fryd for øjet, og de vil dermed matche din smukke bordopdækning.