Et lokalt supermarked har også lokale leverandører

Køb lokale varer i SuperBrugsen

Danmark er et landbrugsland med en mangfoldighed af fantastiske fødevarer og spændende sæsoner. I SuperBrugsen vil vi støtte dansk fødevareproduktion og tilbyde dig flere lokale varer på hylderne i vores butikker. Den mission arbejder vi hårdt på udleve hver eneste dag. Vi arbejder målrettet på at få en masse skønne lokale varer ud i flere af vores butikker.

Lokale varer i SuperBrugsen

I SuperBrugsen gør vi en dyd ud af at dyrke Lokale Varer af høj kvalitet. Og det ses tydeligt på hylderne i vores butikker overalt i landet. Du kan bl.a. finde masser af lækre varer fra Tokkerupgaard i Maribo og økologisk frugt, grønt og mel fra Søris i vores butikker i Storkøbenhavn. Besøg din lokale SuperBrugsen og se hvilke Lokale Varer dit lokalområde tilbyder.

Vi vil gerne ha’ endnu flere Lokale Varer

Findes verdens bedste gulerødder i din have eller kender du én, som laver smagfulde bøftomater, økologisk durum mel eller sprøde skalotteløg og samtidig har smiley-ordning, vil vi meget gerne høre fra dig. Bare tag fat i din lokale brugsuddeler.

Dyrker du nogle af de lækreste brombær, som bliver tryllet om til den skønneste marmelade? Eller kender du en, der lever og ånder for sine kornmarker, som bliver malet til mel, og til sidst bagt til et brød fuld af smag? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Coop uddeler en pris for Årets Lokale Vare

Coop uddeler i samarbejde med Madkulturen Årets Lokale Vare til Danmarks bedste lokale fødevarer inden for kategorien tørvarer– dvs. at varen ikke kræver opbevaring på køl eller frost. Lokale producenter fra 9 landsdele dyster om titlen, når professionelle dommere og forbrugere kårer 9 lokale vindere og en national vinder for at sætte spot på de produkter og lokale producenter, der kan give danskerne nye smagsoplevelser.