Påskefrokost ud af huset 🐣🐰

Vores slagter-/delikatesseafdeling gør det let for dig at bestille maden til årets påskefrokost. Vælg vores catering og påskefrokost ud af huset løsning, så du kan være den perfekte vært og samtidig undgå stress over indkøb og madlavning. Du bestiller ved at henvende dig nede i din lokale SuperBrugsen.

Bestil maden til påskefrokosten i SuperBrugsen

Påsken er en skøn højtid, som bl.a. indbyder til hyggelige stunder med familie og venner, f.eks. med en påskefrokost. Undgå det store besvær ved påskefrokosten og bestil maden i din lokale slager-/delikatesseafdeling i SuperBrugsen. Kontakt afdelingen et par dage før med ønskede antal kuverter, betal og afhent herefter maden på den aftalte dato – nemmere bliver det ikke.

Bemærk! At prisen og muligheden for bestilling af påskefrokost varierer fra butik til butik. Du bedes derfor tage kontakt til din lokale SuperBrugsen for yderligere information vedr. pris og menu. Find din nærmeste butik ved at klikke her.

Find alt til påskefrokosten hos SuperBrugsen

Hos SuperBrugsen kan du finde alt hvad du skal bruge til påskefrokosten. F.eks. har vi et stort udvalg af drikkevarer – både med og uden alkohol, oppyntning, service og andet tilbehør til påskebordet. Du kan med fordel læse ugens avis for de gode påsketing eller tage forbi din lokale butik. Avisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris – og gode tilbud lige nu. Find åbningstider for din nærmeste butik lige her.

Gæk gæk gæk, mit navn er væk – Påskelege til påskefrokosten

Påsken giver anledning til at samle hele familien og vennerne til årets påskefrokost, hvor der traditionen tro er en masse lækker påskemad på bordet. Står du for årets påskefrokost, så læs med her, når vi guider om alt fra påskemenu og - mad til påskeunderholdningen for dine gæster.

Påskegæk og påskeklip som samler hele familien

Et hyggeligt indslag til påskefrokosten er klipning af gækkebreve. Det er både hyggeligt for store og små, og så er det med til at samle hele familien. Det er nemt og kræver ikke det store. Det eneste, I skal bruge, er papir og saks – og så kan hyggen begynde.

Pust og mal æg til påske

Som en hyggelig aktivitet rundt om bordet, kan alle male påskeæg – eller børnebordet kan holdes beskæftiget i en rum tid, mens resten af selskabet spiser færdig. Malingen af påskeæg kan ske med vandfarver, tusch og/eller akrylfarver.

Sådan gør du:

  • Skold æggene med kogende vand
  • Prik huller i begge ender med en nål
  • Pust blommen og hviden ud
  • Rengør æggeskallerne
  • Til slut skal du vaske hænderne
  • Sæt i gang med at male og dekorér dine æg

Hvornår er det tid til påskefrokost?

Hvis du ikke kan vente til næste års påskefrokost med marinerede sild, æggesalat, påskeleg, snaps og meget mere, så kan du herunder se, hvordan påsken falder i år 2024 herunder:

Torsdag den 28. marts: Skærtorsdag
Fredag den 29. marts: Langfredag
Søndag den 31. marts: Påskedag
Mandag den 1. april: 2. påskedag