Påske i SuperBrugsen

Påske betyder forår, lunere solstrejf og lysere tider. Vi elsker påske! Påsken indbyder til hyggelige og minderige stunder med de, vi har kær. Påsken indbyder til smagfuld mad, hjemmelavet pynt i krogene, kreative udfoldelser - og selvfølgelig herlige traditioner som at finde påskeharens æg i haven (der altid glæder både store og små).

Påsken er fuld af god mad og kvalitetstid med vores aller nærmeste. Det varmer så godt om sjælen. Derfor serverer vi de lækreste påskeopskrifter til køkkenet, inspiration til det smukkeste påskebord og selvfølgelig sjove DIY-skabeloner, der sætter gang i jeres kreativitet! Velbekomme og god fornøjelse.

Pynt påskebordet 

Gør påskebordet til en fryd for øjet med et fint og forårsagtigt udtryk. I Kvickly har vi alt til at skabe den fineste påskestemning på bordet. Vi har sødt papirpynt, servietter i skønne farvenuancer og selvfølgelig smukt spisestel. Her har vi dækket med det populære Nordika-stel. Besøg din lokale Kvickly, og lad dig inspirere af vores fine påskepynt.

Overrask dine nære og kære 

... med små søde poser fulde af påskelækkerier. Der er mange muligheder for at være kreativ og overraske dem, du har kær. I Kvickly finder du alt, du skal bruge til en påske fuld af søde og sjove overraskelser. Se bare de her poser og æsker.

Cheesecake med citron og hvid chokolade

Denne påske cheesecake er vores bedst bud på en gennemført påskedessert. Den er fuld af lækkerier, der gør hver en mundfuld til en himmelsk mundfuld. Vores påske cheesecake er pyntet fint med farverige påskeæg - selvfølgelig. Det gør kagen til en fryd for både øje og smagsløg!

Påskegule citronmuffins 

... med sød marcipan og hvid chokolade frosting. Mums! Disse (perfekt svampede) muffins vil være det perfekte indslag til årets påskefrokost og med garanti vække glæde som sød finale efter middagen. Er vejret med jer, er de lækre muffins også skønne i picnickurven på påsketuren.

Pynt op med søde påskekaniner 

Vi giver jer her en nem skabelon på den fineste kaninguirlande, der med garanti vil skabe glæde os både store og små. Hent skabelonen her, og glæd jer til kreative minder og hyggelige timer sammen. 
God fornøjelse!

Mit navn det står med prikker 

... pas på, det ikke stikker. Når påsken er over os, skal der selvfølgelig klippes sjove og fine gækkebreve. Vi giver jer her en nem skabelon til fine og festlige gækkebreve, der er nemme at klippe for selv den mindste i familien. Find saksen frem, og vælg hvem, der skal stå for skud. Nu skal der klippes og sendes gækkebreve!