Vi støtter Pulsskolen, idræt og fællesskab

De lokale SuperBrugsen butikker engagerer sig løbende lokalt, når der er mulighed for det, og når vi kan være med til at gøre en forskel. Og det mener vi at vi kan, når vi i år støtter Pulsskolen med frugt til de super seje og friske deltagende børn og mad til de mindst ligeså aktive instruktører.

Stort tak til de 17 lokale SuperBrugsen butikker, som er med til at få det til at ske:

SuperBrugsen Gedved, SuperBrugsen Hammelstrupvej, SuperBrugsen Hirtshals, SuperBrugsen Karup, SuperBrugsen Brostykkevej, SuperBrugsen Struer, SuperBrugsen Fensmark, SuperBrugsen Tøndervej, SuperBrugsen Trekroner, SuperBrugsen Vindinggård, SuperBrugsen Øster Bordingvej, SuperBrugsen Nordhavnen Nørresundby, SuperBrugsen Lystrup, SuperBrugsen Humlebæk, SuperBrugsen Ullerød, SuperBrugsen Ry.

Er du interesseret i at læse mere om Pulsskolen, som er et idrætstilbud til børn fra 1. til 9. klasse i skolernes sommerferie, så klik her: www.pulsskolen.dk

Madpakker med energi

Har du også planer om at være aktiv hele sommeren, er det en god idé at få styr på madpakken. Det er nemlig den, som skal være med til at holde dig gående/løbende/hoppende/fægtende hele dagen.

I samarbejde med GoCook, kommer vi her med vores bud på hvordan du får lavet en madpakke, der både ser lækker ud, smager godt og indeholder alt det gode til aktive sommerdage.

Pita med kylling

Pitabrød er nærmest perfekte, når det handler om madpakke-indhold. Fyldet kan varieres i det uendelige – og tilpasses enhver smag. Her kan du få en lækker påskrift på både selve pitabrødet og på indholdet.

Fiskefrikadeller på spyd

Mini-fiskedeller stoppet på et spyd. Det er da cute. Og så slipper man for fedtede fingre, hvis de kommer med i madpakken. Tip: du kan også lave din egen fiskefars.