Nytårsfest

Nytår: Nytårsmiddag og underholdning på årets største aften

Endnu et år er gået og vi skal hoppe ind i det nye år med alle dem vi har kært. Vi ser tilbage og takker af for året der pludselig er gået, og vi gør det med en lækker nytårsmiddag og en masse underholdning.

Er det dig, der står for nytårsmiddagen i år? Så skal vi nok hjælpe dig på vej til et brag af en nytårsmiddag.

Vi ved godt, at denne aften kan være hektisk at planlægge, når der både skal arrangeres middag, underholdning og pynt. Vi guider dig igennem en masse lækre retter til nytårsmiddagen, og så kommer vi med vores bud på, hvad der skal være af nytårsunderholdning.

Inspiration til nytårsmiddagen

Vi går ind i det nye år med et brag af en nytårsmiddag. Vi giver dig vores bud på lækre anretninger til nytårsmiddagen. Du sammensætter helt selv, hvad middagen skal bestå af, så du kan nyde af dine yndlingsretter på årets sidste aften.

Du finder både inspiration til forretter og hovedretter herunder eller bestille vores nytårsmenu.

Ingen nytår uden kransekage

Vi går ikke ind i det nye år uden at spise kransekage. Kransekagen hører tradition tro til nytårsaftenen. Hvis du i år vil prøve at begive dig ud i selv at lave kransekagen, så får du her forskellige bud på kransekager. De er alle nemme at gå til, så det skal nok blive en succes med hjemmelavet kransekage.

kransekage til nytårsfesten

Nytårsdesserter

Har du lyst til lidt af hvert i år? Eller måske har du bare lyst til at prøve noget nyt i år, så får du her forskellige bud på lækre og smagfulde desserter, der er helt perfekt til en stor og festlig aften.

Lækre og smagfulde desserter

Underholdning til nytår

Nytårsunderholdningen er lige så vigtig som nytårsmiddagen. Her får du tre sjove lege til nytårsaftenen, som både sætter gang i humøret og stemningen.

Magrethe-skålen

Magrethe-skålen er velkendt blandt de fleste og en rigtig klassiker. Den sætter gang i stemningen, humøret, og så er den nem at lege.

Det eneste du skal bruge er:

  • Magrethe-skål
  • Papirsedler
  • Pen

Sådan er legen:

Hver person i selskabet skal skrive navne på kendte personer på papirsedlerne, som skal ned i skålen.

Magrethe-skålen skal på rundgang, hvor hver person i selskabet skal trække en seddel op af skålen. Derefter skal der mimes, og resten af selskabet skal gætte den kendte person.

Nytårsquiz – Musikquiz

Der er intet sjovere end en god musikquiz. Der skal laves en playliste på forhånd, og så kan I komme i gang med årets musikquiz.

Det eneste du skal bruge:

  • Playliste: Det kan være en playliste med sange fra året der er gået
  • Papir og pen

Sådan er legen:

Alt efter hvor mange I er i selskabet, kan I deles op i hold, og så er det bare om at komme i gang.

Der bliver spillet ca. 15-20 sekunder af hver sang, som skal gættes af hvert hold. Alle ens gæt bliver skrevet ned på papir, og til sidst findes vinderen ved at tælle antal rigtige svar.

Musikquiz med et twist

Vil I prøve en sjovere udgave af musikquizzen? Så prøv musikquizzen med et lille twist. Der afspilles 15-20 sekunder af en sang, som skal mimes til resten af selskabet, og så går sangene på runde.

Som den klassiske musikquiz, bliver ens gæt skrevet ned på papir, og dem med flest rigtige svar vinder musikquizzen.

Dronningens nytårstale – Nytårstale-bingo

Når alle sidder klar foran skærmen til Dronningens nytårstale, kan I kaste jer over Nytårstale-bingoen. Det er både et sjovt underholdningsindslag til aftenen, og så er det også et godt indslag, hvor man ser tilbage på året der er gået.

Det eneste du skal bruge:

Alt du skal bruge er nytårstale-bingo pladerne og pen til hver person.

Sådan er legen:

Konceptet er simpelt. Du skal opnå en række eller fuld plade. Det gør man ved at have de vendinger og ord, som Dronningen bruger i hendes tale.

En uforglemmelig nytårsaften

Når du har besluttet dig for, hvad der skal på nytårsbordet, hvad angår mad, desserter og underholdning, så er der ikke andet end at ønske et godt nytår og en fantastisk aften til dig og alle dine gæster!

Åbningstider i din lokale SuperBrugsen

Inden du bestemmer dig for nytårsmiddagen, så slå dig løs i vores avis. Avisen indeholder inspiration, et udvalg af aktuelle varer til en god pris – og gode tilbud lige nu. Find åbningstider i din lokale SuperBrugsen.