Nyeste butiksåbninger

Den 3. maj åbnede vi 8 nye SuperBrugsen-butikker i København og Nordsjælland.
Derudover åbnede Coop Hinnerup og Coop Codanhus også som SuperBrugsen.

Se listen her:

Ofte stillede spørgsmål

Kommer alle SuperBrugsen-butikker til at åbne i ny udgave?

Der er ikke nogen plan om at skabe én stor forandring af SuperBrugsens øvrige butikker, som fungerer glimrende. Dog vil der – som altid – ske en løbende tilpasning og modernisering af de lokale butikker.

Hvad kommer der til at ske med den nye Coop-kæde, Coop Hverdagsmarked?

Det er blevet besluttet, at planerne om Coop Hverdagsmarked rulles tilbage.

SuperBrugsen og Kvickly er i høj grad to velkendte brands, som vores kunder sætter stor pris på, og derfor har vi valgt at bevare dem, frem for planerne om at opbygge den helt nye kæde, Coop Hverdagsmarked, fra bunden.

Kommer Coop til at lukke nogle butikker?

Coop lukker ikke nogen fysiske butikker. De butikker, der skulle have være åbnet som Coop Hverdagsmarked, er nu i stedet åbner som SuperBrugsen. Fremover vil Coops kæder altså bestå af 365Discount, Brugsen, Kvickly og SuperBrugsen.

Skulle SuperBrugsen og Kvickly ikke fusionere?

Planen var, at SuperBrugsen og Kvickly sammen med Irma skulle udgøre et nyt koncept – Coop Hverdagsmarked. I stedet for har vi valgt at fokusere på vores eksisterende kæder, SuperBrugsen og Kvickly – disse kommer ikke til at fusionere, men vil fortsat eksistere som to selvstændige kæder.

Betyder det så, at Kvickly kommer til at lukke permanent?

Nej, Kvickly lukker ikke. Kvickly er et stærkt brand, som vores kunder er glade for, og derfor har vi besluttet at satse på vores eksisterende brands i stedet for at opbygge en helt ny kæde.

Bliver Kvickly til SuperBrugsen?

Nej, Kvickly kommer til at fortsætte som en selvstændig kæde.

Er Brugsen det samme som SuperBrugsen?

Nej, Brugsen er ikke det samme som SuperBrugsen – det er to forskellige kæder. Brugsen er det, der før hed Dagli’Brugsen og dermed en selvstændig kæde. Både SuperBrugsen og Dagli’Brugsen er i folkemunde kendt som ”Brugsen”, men der er tale om to forskellige koncepter. Du kan læse mere om Brugsen her.

Hvad kommer der til at ske med de resterende Irma-butikker?

I stedet for at åbne som Coop Hverdagsmarked, er de resterende Irma-butikker i maj 2024 åbnet som SuperBrugsen. Du kan fortsat finde et stort sortiment af Irma-varer, når du handler i SuperBrugsen og Kvickly - læs mere her.

Hvad kommer der til at ske med de to nye Coop Hverdagsmarked, der allerede er åbnet?

Coop Hverdagsmarked i Hinnerup og Codanhus er pr. 3. maj 2024 genåbnet som SuperBrugsen, dvs. med rød SuperBrugsen-facade i stedet for den grønne Coop-facade. Vi vil selvfølgelig bibeholde så meget som muligt af interiøret fra de tidligere butikker.