Änglamarks emballage

Bæredygtigt emballage - til glæde og gavn for miljøet

Änglamarks emballage skal være verdens måske mest bæredygtige emballage. Det er en kæmpe ambition, som vil være til glæde og gavn for både miljøet og vores kunder, der længe har efterspurgt alt fra mindre plastik til mere genanvendelige emballager og genanvendte materialer.

For at efterleve ambitionen om at have verdens måske mest bæredygtige emballage, gennemgår vi nu samtlige produkter systematisk for at optimere vores produkters emballage alle de steder, hvor vi kan, til fordel for miljøet.

Allerede nu kan du møde en del nye Änglamark emballager, der er meget mere miljøvenlige end nogensinde før. Og som en god nyhed kan vi nu fortælle, at der stadig er mange flere bæredygtige emballager på vej til dig som privat forbruger, så du slipper for den daglige bekymring over din emballage. Emballage og plast spiller nemlig en afgørende rolle i at sikre fødevaresikkerhed samt i at undgå madspild.

Alle produkter i Änglamark-familien er godkendt til en relevant mærkningsordning, og desuden opfylder de en række særlige krav.

  • Alle fødevarer er økologiske. De er enten mærket med det røde Ø eller EU’s økologimærke.
  • Husholdnings- og plejeprodukter er mærket med Svanen og/eller med det nordiske Asthma Allergy Nordic mærke. Enkelte produkter dækkes ikke af Svanens kriterier. Her er indholdsstofferne nøje udvalgt med hensyn til miljø og sundhed, og produktet er altid mærket med Asthma Allergy Nordic mærket.
  • Trævarer er FSC-mærket.
  • Tekstiler er produceret af 100 % økologisk dyrket bomuld og mærket med Svanen.

De 6 skridt mod bæredygtig emballage

Coop har dertil udarbejdet 6 skridt, der har en ambition om at sætte en ny standard for bæredygtig emballage. Disse 6 skridt er følgende:

  1. Genanvendelig emballage
  2. Genanvendte materialer
  3. Fornybare materialer
  4. God kemi
  5. Produktspild
  6. Plastik

Miljøvenlige løsninger resulterer i bæredygtige emballager

I dag er der et generelt øget fokus og større efterspørgsel på bæredygtige emballage. Mange virksomheder retter derfor deres fokus på de grønne og bæredygtige emballager, og i den forbindelse vil vi gerne være frontløber.

Med Änglamarks sortiment af bæredygtige emballager er vi med til at bidrage til en mere bæredygtig verden, og det er noget, vi er stolte af. Vi fremstiller miljøvenlige emballageløsninger på baggrund af mange års forskning, der baserer sig på viden om genanvendelige emballager og genanvendte materialer. Vi pakker derfor vores produkter med omtanke for miljøet til glæde og gavn for vores alles bedste velgående.

De bæredygtige emballager er nemme at genbruge for både enkeltpersoner og for miljøet. De anvender vedvarende energi og fremstilles af så mange genanvendte materialer som overhovedet muligt. Sådanne bæredygtige emballager medfører derfor mindre skade på miljøet end andre typer af emballager, og det er derfor vores ambition at anvende genanvendte materialer, som papir, pap og biobaseret plast, for at sikre mindst mulig miljøbelastning af naturen.