Om Änglamark-vareserien

Livet er fyldt med hverdage, og heldigvis for det. For selvom hverdagen kan være stressende på mange måder, så er den også en helt naturlig del af livet. Og måske den del, vi skal sætte allermest pris på.

Med Änglamark vil vi gøre det nemt for dig at tage de gode valg i hverdagen. Både når det handler om at belaste miljøet mindst muligt, om at spare familien for overflødig kemi, og når du ønsker at handle økologisk.

For dig, der vil have mulighed for nemt at vælge produkter med omtanke, er Änglamark derfor en helt naturlig del af hverdagen.

Historien om Änglamark

Siden 1991 har Coop i Danmark, Sverige og Norge haft hver deres forskellige produktserier, som har været henholdsvis økologiske, mere miljø- eller allergivenlige.  I Danmark har du bl.a. set Natura, Bluecare og Minirisk.

I 2005 besluttede vi derfor at lægge alle Coops nationale nordiske mærker, med en ansvarlig tilgang til verden, sammen til et nordisk mærke: Änglamark, så vores kunder kun behøvede at ”kigge efter a’et”.

De først produkter kom på hylderne i starten af 2006. I dag kan du finde forskellige Änglamark-produkter, alt lige fra grøntsager, ost og mælk over vaskepulver, sæbe og opvasketabs, til creme, køkkenruller, bleer, servietter og stearinlys. Og der kommer hele tiden flere produkter.

Änglamark er blevet en stor succes. Det er vi først og fremmest fordi vores produkter er af så god kvalitet, at de løbende vinder både kvalitets- og smagstest. Men vi tror også, det er fordi vi mennesker godt kan lide at føle, at vi gør noget godt. Vi er i hvert fald glade for, at så mange forbrugere hver dag vælger at købe Änglamark som en helt naturlig del af hverdagen.

Vidste du, at der findes en sang om Änglamark?

Änglamark er titlen på en vise skrevet af den berømte svenske komponist og musiker Evert Taube i 1971. Visen har endnu større status i Sverige end Midsommervisen har i Danmark og er hans absolut mest kendte. Det er simpelthen en vise, der er en del af den svenske folkesjæl.
Teksten handler om det skønne uspolerede sted her på jorden, hvor der vokser smukke blomster og alt er dejligt.

Din garanti for de gode valg

Änglamarks er økologiske eller allergi- og mere miljøvenlige produkter af høj kvalitet. Änglamark serien vokser hele tiden og tæller nu over 1.200 forskellige produkter. Når du køber Änglamark, får du produkter uden overflødig kemi og skadelige stoffer, da alle produkter i familien er godkendt til en relevant mærkningsordning.

Mærkningsordninger

Med Änglamark er du garanteret produkter, som enten er økologiske eller allergi- og mere miljøvenlige. Vi stiller specielle krav til bl.a. produktionsmetoder, kvalitet, ingredienser, ansvarlighed og bæredygtighed, og derfor finder du altid et eller flere mærkningsordninger på Änglamark.