Bleer fra Änglamark

50 % genanvendt materiale i emballagen

Hos Änglamark er vi stolte over, at vores bleer bliver pakket i en af de mest miljøvenligt plastiktyper, nemlig polyethylen (PE) med 50% genanvendt materiale i emballagen, til forskel fra almindelig plastik, som er baseret på fossile ressourcer som olie.

Hos Änglamark har vi udviklet bleer, der hverken går på kompromis med kvaliteten, miljøet eller komforten. En ble er i kontakt med dit barns hud døgnet rundt i mange år, og derfor er det også vigtigt, at den ikke indeholder unødvendige og problematiske kemikalier.

Med Änglamarks bleer får du bleer helt uden overflødige kemikalier, da de er produceret på specielt udvalgte ingredienser.

Bleer med høj beskyttelse mod lækage

Udover at Änglamarks bleer bliver pakket i PE med 50% genanvendt materiale i emballagen, bærer vores bleer også Svanemærket og Den Blå Krans fra Asthma Allergy Nordic. Vores bleer har derudover en blød overflade indvendigt, som gør, at dit barns sarte hud let kan ånde. Har dit barn tendens til sart og irritabel hud, så prøv vores Dermacare hudplejeserie, som er uden problematisk kemi og hjælper med at forebygge og genopbygge dit barns sarte hud.

Vores Änglamark bleer giver en høj beskyttelse mod lækage, da væsken hurtigt ledes væk fra overfladen og suges ned i bleen. Det betyder, at dit barn sikkert kan tumle rundt og lege uden lækage. Änglamark bleernes sugeevne giver en beskyttelse på helt op til 8 timer. Elastikkerne ved benene og lukketapen giver den perfekte pasform til ethvert barn og bidrager til den gode bevægelighed. De effektive lækagebarrierer og pasform giver en sikker ble hele døgnet rundt – også om natten.

Vælg den rigtige Änglamark-ble til dit barn

Det kan være lidt at en jungle at finde ud af hvilken størrelse ble dit barn bruger. Det er vigtigt, at dit barn har den rigtige størrelse ble, for at bleen sidder behageligt.

Vores bleer er derfor inddelt i forskellige vægtklasser, så du nemmere kan finde den blestørrelse, dit barn skal bruge. Vores bleer er inddelt i følgende vægtklasser:

 

  • Str. 1, Newborn: 2-5 kg
  • Str. 2, Mini: 3-6 kg
  • Str. 3, Midi: 4-9 kg
  • Str. 4, Maxi: 7-14 kg
  • Str. 5, Junior: 12-20 kg
  • Str. 6, XL: +16 kg
  • Pants. Str. 4, Maxi 8-15 kg
  • Pants Str. 5, Junior: 12-20 kg
  • Pants, Str. 6: +16 kg