Änglamarks veganske produkter

Änglamark har udvidet sortimentet med veganske produkter

Änglamark vil gerne gøre det nemmere at leve plantebaseret og vi arbejder kontinuerligt på at udvide vores veganske sortiment. Nedenfor finder du et lille udpluk af veganske produkter fra Änglamark.

Vegansk smørbar

Änglamarks veganske smørbar er lavet af solsikkeolie, kokosolie og palmeoliefrit sheasmør.

Änglamarks veganske smør smager lækkert på brød og er desuden velegnet til både bagning eller stegning.

Vegansk slik

I vores veganske sortiment finder du også slik, som er et lækkert alternativ til ’almindeligt’ slik. Änglamarks veganske slik er fri for gelatine.

Änglamark har fem forskellige varianter af vegansk slik:

  • Frugtskum

  • Colaflasker

  • Frugtvingummi

  • Finsk lakrids

  • Lakridsmix

100% veganske, økologiske og udelukkende lavet med naturlige smags- og farvestoffer.

Veganske snacks

Snacks til alle maver på farten - både til store og små. Änglamarks frugtbidder og dadelbarer er alle veganske og gør hverdagen lidt nemmere. Stop den lille sult eller sukkertrang med et økologisk og vegansk alternativ.

Veganske plantedrikke

Plantebaserede drikke er enten lavet på korn, nødder og bælgfrugter, og er et rigtig godt alternativ til mælk. Hos Änglamark har vi samlet et stort udvalg af plantedrikke. Du kan bl.a. finde mandel-, soja-, havre- og risdrik på hylderne i vores butikker.

Hvad vil det sige at være veganer?

Vi hører oftere og oftere om vegansk og plantebaseret kost, men hvad vil det egentlig sige at være veganer?

Veganeres kost består af planteføde som fx frugt og grønt, korn, bælgfrugter, nødder og frø. Er man veganer, så spiser man ingen former for kød - hverken fjerkræ, fisk, skaldyr eller biprodukter fra slagtning. Derudover indtager veganere heller ikke mælk, æg, ost, honning og lignende.

Det kan måske lyde svært kun at leve af plantebaseret, men der findes mange veganske alternativer. Hos Änglamark hjælper vi dig på vej med vores veganske serie, hvor du løbende kan finde nye smagfulde, veganske produkter.