Personlig pleje fra Änglamark

Personlig pleje som er Astma- og allergimærket

Når det kommer til personlig pleje, er det vigtigt at vælge produkter uden problematiske stoffer, som findes i mange af de ting, vi omgiver os med til dagligt. Det gælder især for de produkter, vi putter på huden, hvad enten det er cremer, lotion, læbepomade, solcreme eller noget helt andet. Huden er nemlig kroppens største organ, og det er derfor vigtigt at pleje den og give den omsorg med produkter, der ikke er tilsat overflødig kemi.

Undgå overflødig kemi med Änglamark produkter

Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, når vi udvikler vores produkter, så vi til enhver tid kan sikre de bedst mulige produkter til personlige pleje på hylderne. Alle produkterne bærer Svanemærket, der garanterer, at vores plejeprodukter opfylder de absolut højeste miljøkrav, tager hensyn til sundheden og har en høj kvalitet.

Når du køber personlige plejeprodukter fra Änglamark eller andre af Coop egne varemærker, er du sikret et astma- og allergivenligt udvalg med kvaliteten i top.

Stort udvalg af allergivenlige plejeprodukter

Alle vores produkter bærer Astma- og allergimærket Den Blå Krans fra Asthma Allergy Nordic og indeholder hverken farve, parfume eller stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Alle vores produkter til personlig pleje er produceret med få udvalgte ingredienser, så risikoen for allergiske reaktioner minimeres.

Du kan bl.a. vælge at forkæle din krop med Änglamarks Dermacare hudplejeserie, der passer godt på hud, som kræver særlig pleje. Denne hudplejeserie hjælper bl.a. med at forebygge, beskytte og reparere huden i særligt de kolde vintermåneder. Til de varme sommermåneder kan du finde den perfekte solcreme til netop din hudtype fra Änglamark, så både store og små er godt beskyttet mod solens stærke UV-stråler.

Med vores allergivenlige shampoo, balsam og mange andre hårprodukter, kan du få en ny glans på til håret. Du kan også forkæle huden med bodybutter, bodyscrub og sun lotion, som giver kroppen ekstra omsorg. Hele familien kan også bruge de mange sæber, deodoranter, barberskum, renseprodukter, bind, læbepomader og meget mere, som du finder blandt vores store udvalg i vores butikker.