Julevarer

Økologisk julekonfekt-værksted!

Nu kan du servere en økologisk variant for hele familien. Du kan nemlig få chokoladeknapper i både mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade og naturligvis ren rå marcipan. Alt sammen fra Änglamark. Fremstillet af gode, økologiske råvarer og velegnet til bagning og desserter. Chokoladeknapperne kan også bruges som pynt og overtræk til hjemmelavet konfekt.

De mørke chokoladeknapper har et kakaoindhold på 70%, som giver en delikat, sødmefuld og frugtagtig smag. De har endda vundet i Politikkens test af chokoladeknapper i december 2019.

Mælkechokoladeknapperne har et kakaoindhold på 32%.

De hvide chokoladeknapper indeholder vaniljeekstrakt og formalede vaniljestænger, som giver chokoladeknapperne en raffineret duft og smag.

Änglamark marcipan er økologisk og af høj kvalitet med 55% spanske mandler, valset på stenvalser. Det giver en ren, sødmefuld mandelsmag.

Änglamark julesmåkager

Under Änglamark mærket kan du også finde sprøde vaniljekranse lavet på mandelmel, pebernødder krydret med ingefær, kardemomme og hvid peber og brunkager med julens smag af nelliker og appelsiner - alle bagt med smør fra Thise mejeri.