Få styr på husholdningen med Änglamark

Stort udvalg af mindre miljøbelastende husholdningsprodukter

Änglamark vareserien finder du mange forskellige produkter inden for husholdning. Du kan blandt andet få forskellige vaskemidler til både vaske- og opvaskemaskine, sæber, universalrengøring, toiletpapir og køkkenrulle.

Änglamark er allergimærket og miljømærket vaskemiddel

Valget af vaskemiddel har stor betydning, hvis man lider af allergi. Den Blå Krans fra Asthma Allergy Nordic er din garanti for, at Änglamark tøjvask er blandt de mindst belastende for huden, mens Svanemærket garanterer, at produkterne er blandt de mindst belastende for miljøet, uden at hverken kvalitet eller effektivitet forringes.

Mindre miljøbelastende rengøringsartikler til ethvert hjem

Når du skal gøre rent, er det vigtigt at vælge artikler til rengøring uden tilsat kemi for at undgå allergier. Du kan bl.a. vælge vores baderumsspray, køkkenspray, glas- og ruderens eller opvaskegel, der alle er Svanemærkede og astma- og allergimærkede med Den Blå Krans fra Asthma Allergy Nordic. Änglamarks vaske- og rengøringsmidler er desuden koncentrerede produkter, der sparer på både emballagemængden og dermed ressourcer til transport. F.eks. er papirprodukterne rullet stramt for at spare på ressourcer til emballage, transport og opbevaring.

Vælg husholdningsprodukter med mere holdning

Når du vælger produkter til din husholdning, er der mange ting at tage højde for. Det gælder både, når du vælger vaskemidler, rengøringsmidler og andet, som du bruger på jævnlig basis.

Med Änglamark husholdningsprodukter, er du sikker på at få miljøvenlige produkter af høj kvalitet uden overflødig kemi. Vi stiller nemlig krav til indholdsstoffer, funktionalitet og effektivitet på alle produkter til husholdning og arbejder tæt sammen med vores leverandører under udviklingen af produkterne.

Et eksempel er Änglamark flydende vaskemiddel som indeholder meget effektive og særligt udviklede enzymer, for at sikre effektiv vask og pletfjerning, selv ved lave temperaturer. Herudover er vaskemidlet meget koncentreret og det betyder mindre emballage og transportforbrug.

Alle Änglamarks husholdningsprodukter er Svanemærkede og Astma- og allergimærkede. Det garanterer, at de har en høj kvalitet, rengør effektivt og samtidig tager hensyn til miljø og allergi.