Babyprodukter fra Änglamark

Man kan lige så godt gøre det økologisk, allergivenligt og miljørigtigt fra starten

Med børn følger også et ansvar. Når du vælger at få et barn, har du ikke længere kun ansvaret for dig selv, men også for et lille væsen, som fortjener den bedste start på livet. Små børn er følsomme over for både ydre og indre påvirkninger, og derfor er der god grund til at tænke over, hvad du udsætter dit barn for.

Nogle af de vigtigste ting, du kan tage højde for, er at tænke over, hvilke plejeprodukter du vælger at smøre dit barn ind i samt hvilken mad du vælger at give til dit barn.

Hos Änglamark har vi samlet et bredt udvalg af økologiske og allergivenlige produkter, så du nemt kan finde alt, hvad du skal bruge til dit barn.

Find alt til baby i vores sortiment

I Änglamark-familien finder du alt til baby. Du finder alt fra allergivenlig babypleje til økologisk babymad. Alle vores plejeprodukter indeholder specielt udvalgte ingredienser for at minimere risikoen for, at dit barn udvikler allergi og er alle mærket med Den Blå Krans fra Asthma Allergy Nordic. Vi undgår helt stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende, og der er hverken farve eller parfume i vores Änglamark produkter.

Alle babyplejeprodukter fra Änglamark bærer Svanemærket, hvilket er en garanti for et godt miljøvalg og en høj kvalitet. Du finder blandt andet bleer, zinksalve, sikkerhedsvatpinde, lotion, lanolinsalve, olie, sæbe, dusch og shampoo til de mindste. Sommeren er reddet med solcreme, solspray og solstift med børnevenlige beskyttelsesfaktorer. Der er babyprodukter til stort set alle situationer i din babys liv, og der kommer hele tiden flere.

Änglamarks babymad er 100% økologisk. Der findes mange lækre smagsvarianter, så kan du helt sikkert også finde én, som din baby vil elske. Flere af varianterne har vores kunder i øvrigt været med til at bestemme, og du kan blandt andet vælge mellem risgrød, müsligrød, pære- og blommemos og lasagne. Du finder også vores smarte smoothies, der er nemme at have med på farten. Når skolealderen rammer, finder du også 100% økologisk mad til madpakken i vores sortiment.

Du finder også Svanemærkede babydyner og hovedpuder i vores sortiment. Du finder kort sagt alt til baby i vores sortiment.